Ντέρμπι αποδείξεων στο ΟΑΚΑ με τριάδα στο 16!

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο ΟΑΚΑ. Εκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό θα «μονομαχήσουν» την Κυριακή (20:30) στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της φετινής σεζόν για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ντέρμπι αποδείξεων στο ΟΑΚΑ με τριάδα στο 16!
2'

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο ΟΑΚΑ. Εκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακό θα «μονομαχήσουν» την Κυριακή (20:30) στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της φετινής σεζόν για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η δίψα των δύο ομάδων για την νίκη ξεχειλίζει και αμφότερες θα κληθούν να αφήσουν στην άκρη την κούραση από τα ευρωπαϊκά ματς που έδωσαν την Πέμπτη. Σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι μετράει μόνο η νίκη και οι παίκτες πατάνε delete στο παρελθόν με το που βγουν στο χορτάρι.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του περιμένουμε να πατήσει πρώτος «γκάζι» με στόχο να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «πράσινοι» με μόλις δύο νίκες σε 6 αγωνιστικές δέχονται κριτική και η καρέκλα του Ντιέγκο Αλόνσο «τρίζει» ακόμη περισσότερο μετά το 1-1 με την Μπόρατς στη Βοσνία. Απόδοση 1.91 να σκοράρει το πρώτο γκολ στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός με 4 νίκες πρωταγωνιστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να νικήσουν στο «σπίτι» του αντιπάλου τους από τον Μάιο του 2021, ενώ πέρυσι δεν κέρδισαν σε κανένα από τα 6 ντέρμπι τους «πράσινους» (3 ισοπαλίες, 2 ήττες, 1 διακοπή). Μεγάλο κίνητρο για νίκη και γκολ έχει ο Ελ Καμπί. Το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού φέτος μετράει ήδη 4 γκολ στη Super League, όμως στο παρελθόν (4 ματς) δεν έχει σκοράρει ποτέ εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Μαροκινός φορ την Πέμπτη βρήκε δυο φορές δίχτυα στη νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπράγκα και είναι ζεστός. Απόδοση 3.00 να σκοράρει ο Ελ Καμπί οποιαδήποτε στιγμή στο ντέρμπι!

Από το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να λείψουν οι «μάχες» και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Οι άμυνες των δύο ομάδων θα δεχθούν πίεση και οι επιθετικοί των δύο πλευρών διαθέτουν την ποιότητα για να οδηγήσουν τους αμυντικούς σε λάθος μέσα στο κουτί. Over 6.5 κάρτες στο ντέρμπι σε απόδοση 1.91.



Ο συνδυασμός των τριών επιλογών με bet builder σε απόδοση 16!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή