Η Εθνική Ελλάδος παίρνει την 4η νίκη της με σούπερ απόδοση!

Χάρη στο «τρίποντο» στο εμβληματικό «Wembley» σε μια βραδιά που δε θα ξεχαστεί ποτέ, η Εθνική έκανε το 3/3 στον όμιλο του Nations League και φιγουράρει στην κορυφή!
INTIME SPORTS

Με τον αέρα του θριάμβου στο «Wembley» και για την άσβεστη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ η Ελλάδα φιλοξενεί την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21:45) για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγραψε ιστορία στο Λονδίνο καθώς πραγματοποίησε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις στην ιστορία της «γαλανόλευκης» και πανηγύρισε για πρώτη φορά νίκη επί των Άγγλων με δράστη τον Παυλίδη (1-2)!

Αυτό το τρομερό αποτέλεσμα δεν ήταν από τύχη ή συγκυρία καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε απόδοση υψηλού επιπέδου, με τους διεθνείς να κάνουν πράξη τα συγκλονιστικά λόγια του αρχηγού Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη και να παίζουν για τον συμπαίκτη και πάνω απ’ όλα φίλο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο θάνατος του οποίου σόκαρε τους πάντες.

Η συναισθηματική συγκυρία ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς που βρήκαν την πνευματική δύναμη όχι μόνο να αγωνιστούν, αλλά να καθηλώσουν τη φιναλίστ του Euro μέσα στο «σπίτι» της για να πανηγυρίσουν μια ιστορική νίκη για να την αφιερώσουν στον δικό τους Τζορτζ.

Χάρη στο «τρίποντο» στο εμβληματικό «Wembley» σε μια βραδιά που δε θα ξεχαστεί ποτέ, η Εθνική έκανε το 3/3 στον όμιλο του Nations League και φιγουράρει στην κορυφή!

Πλέον στόχος είναι το 4/4 ενόψει της αναμέτρησης με την Ιρλανδία στο Φάληρο ώστε να αφιερωθεί και αυτή η νίκη στον Μπάλντοκ και την οικογένειά του.

Η «γαλανόλευκη» έχει ήδη υποτάξει τους Ιρλανδούς στον πρώτο γύρο στο Δουβλίνο (0-2) τον περασμένο Σεπτέμβριο με δύο πανέμορφα γκολ από Ιωαννίδη και Πέλκα, ενώ στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της στον όμιλο με τη Φινλανδία (3-0) είχε προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Το 1/1 ημίχρονο/τελικό για την Ελλάδα είναι σε απόδοση 2.88.

Οι Ιρλανδοί αντίστοιχα προέρχονται από την πρώτη τους νίκη με ανατροπή μάλιστα στη Φινλανδία (1-2) όπου και σκόραραν για πρώτη φορά στον όμιλο, ωστόσο θα δυσκολευτούν να βρουν το δρόμο προς τα ελληνικά δίχτυα απέναντι στην καλύτερη άμυνα του ομίλου (1 γκολ παθητικό). Η νίκη της Εθνικής χωρίς να δεχθεί γκολ σε απόδοση 2.45.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.