Eνας χρόνος νέο ΛΟΤΤΟ με τρεις υπερτυχερούς που εισπράττουν μηνιαία κέρδη για 10 χρόνια

Τον Οκτώβριο του 2023 το ΛΟΤΤΟ άλλαξε μορφή και έκτοτε το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές.

Eνας χρόνος νέο ΛΟΤΤΟ με τρεις υπερτυχερούς που εισπράττουν μηνιαία κέρδη για 10 χρόνια
1'

Τον Οκτώβριο του 2023 το ΛΟΤΤΟ άλλαξε μορφή και έκτοτε το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές. Οι παίκτες πλέον διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο που ανέρχεται σε 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 ολόκληρα χρόνια, ενώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού οι νικητές κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για 12 μήνες.

Μέσα σε έναν χρόνο, το νέο ΛΟΤΤΟ έχει αναδείξει 3 μεγάλους νικητές, οι οποίοι προέβλεψαν σωστά και τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας, εξασφαλίζοντας εισόδημα 10.000 ευρώ το μήνα για μια δεκαετία. Παράλληλα, 690 νικητές στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με 5 σωστές προβλέψεις αριθμών, λαμβάνουν ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 οι κληρώσεις

Το ΛΟΤΤΟ έχει δύο εβδομαδιαίες κληρώσεις, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του παιχνιδιού μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Η επόμενη κλήρωση του ΛΟΤΤΟ παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 22:00, με την κατάθεση δελτίων να ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα στις 21:30.

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

18+ επίγειο |21+ ψηφιακό | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή