Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που όλα ξεκίνησαν και πληρώνει!

INTIME SPORTS

Η Euroleague άρχισε για τα καλά και οι «αιώνιοι» έχουν μπροστά τους την παρθενική «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με το πρώτο «πιάτο» την Τρίτη (15/10).

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Ολίμπια Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:15) για τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγωνιστικές, μετά το 74-68 επί της Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ακόμα δεν βρίσκεται στο επίπεδο απόδοσης και διάρκειας που θέλει ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος προσπαθεί να αξιοποιήσει όλη την πλούσια γκάμα λύσεων που διαθέτει στο ρόστερ και στην οποία προστέθηκε ο πάντα πολύτιμος Φαλ.

Αντίπαλος η ομάδα του Έτορε Μεσίνα που επίσης προέρχεται από την πρώτη της νίκη (79-74 με την Παρί) και γνωρίζει ότι τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα στο ΣΕΦ, όπου οι Πειραιώτες μετρούν 5/5 τελευταίες τους αναμετρήσεις.

Για τον Ολυμπιακό που στη συνέχεια έχει τη δοκιμασία στην Πόλη με την Εφές, το μεγαλύτερο «συν» είναι η… αγριεμένη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στην Euroleague, με τον «ερυθρόλευκο» σταρ να… ζεσταίνεται με 17 πόντους κόντρα στη Ζαλγκίρις, ανεβάζοντας στροφές όλο και περισσότερο. Οι Over 17.5 πόντοι του Βεζένκοφ είναι σε απόδοση 1.88.

Με λίγη ώρα διαφορά ο Παναθηναϊκός έχει τη δική του δοκιμασία στο Παρίσι απέναντι στην Παρί (21:30) σε ένα γήπεδο γεμάτο αναμνήσεις για τους «πράσινους», εκεί όπου έραψαν το πρώτο ευρωπαϊκό αστέρι το 1996.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στοχεύει στο 3/3 απέναντι στην κάτοχο του EuroCup και νεοφώτιστη της διοργάνωσης έχοντας αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση για να μεγαλώσουν χρονικά τα διαστήματα κυριαρχίας και να νικηθεί παράλληλα η… χαλαρότητα.

Οι Παριζιάνοι του Τιάγκο Σπλίτερ δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη (77-80 από τον Ερυθρό Αστέρα, 79-74 από τη Μιλάνο) αλλά μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι αν τους δοθεί το περιθώριο, με τους «πράσινους» να έχουν μπροστά το remake του τελικού, στο «σπίτι» της Ρεάλ. Με προσοχή από το τζάμπολ όλα θα απλοποιηθούν για άλλη μία νίκη με διψήφιο προβάδισμα που προσφέρεται σε απόδοση 2.08.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.