H δράση στην Super League επιστρέφει με δελεαστικές επιλογές!

Οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στην δράση μετά την καθιερωμένηδιακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στην δράση μετά την καθιερωμένη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Στο «Πανθεσσαλικό» (17:00) Βόλος και Πανσερραϊκός «καίγονται» για ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να να ανέβουν βαθμολογικά. Ο Βόλος (10ος) με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο βελτιώθηκε αισθητά και την περασμένη αγωνιστική νίκησε τον Ατρόμητο (1-2) με ανατροπή. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και διαθέτει την χειρότερη άμυνα στη Super League. Ο προπονητής Χουάν Φεράντο μετά την ήττα 2-3 από τον ΟΦΗ υποσχέθηκε άμεση βελτίωση. Σε απόδοση 2.62 το 1-1 οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης.

Αργότερα (20:00), ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει σαφώς περισσότερες δυνατότητες και ψάχνει γιατρικό για το εντός έδρας άγχος (1-1-2).

Ο Παναιτωλικός είναι η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε 1-0 την ΑΕΚ σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας και συμπλήρωσε 5 σερί αγωνιστικές αήττητος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αυτοπεποίθηση, οι γηπεδούχοι διαθέτουν ποιότητα επιθετικά και το Goal/Goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Στο τελευταία ματς της ημέρας (20:30) ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης οι αλλαγές στον πάγκο μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Στη Λαμία επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία ο Λεωνίδας Βόκολος με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και άπαντες αναμένουν νίκη μετά την ήττα (2-0) από τον Άρη.

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Κλοντ Μακελέ απολύθηκε μετά τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Καλλιθέα και ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε. Περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι και η ισοπαλία στο ημίχρονο κοστολογείται σε απόδοση 2.03, ενώ τη νίκη της Λαμίας την βρίσκουμε στο 3.15.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.