Το απόλυτο Bet Builder για το ντέρμπι δικεφάλων!

Ντέρμπι κορυφής στην 8η αγωνιστική της Super League στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ να περιμένει τον ΠΑΟΚ (20:30).

Το απόλυτο Bet Builder για το ντέρμπι δικεφάλων!
INTIME SPORTS
2'

Το πρωτάθλημα επιστρέφει δυναμικά μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι δικεφάλων.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν η μεγάλη κερδισμένη της προηγούμενης στροφής καθώς η νίκη στη Λιβαδειά (0-2) με το διπλό «χτύπημα» στο φινάλε από Καμαρά και Σβαμπ σε συνδυασμό με την ήττα της «Ένωσης» στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (1-0) και τη λευκή ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι του ΟΑΚΑ της έδωσε τη δυνατότητα να μείνει μόνη στην κορυφή με 16 βαθμούς, στο +2 από Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και στο +7 από τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ στοχεύει να ανατρέψει αυτή την κατάσταση και να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στην κορυφή με τη δύναμη της έδρας, την οποία έδειξε και στο 2-0 με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στα εντός έδρας «τρίποντα» σε ντέρμπι με τον έτερο «δικέφαλο» μετά το περσινό καθοριστικό για την κατάληξη της μάχης του τίτλου 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φινάλε.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πριν από αυτή την ισοπαλία είχε τρεις σερί νίκες σε ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά» με συνολικό σκορ 8-0. Αμφότεροι πάντως θα επιδιώξουν να μην αιφνιδιαστούν και να αποφύγουν να δεχθούν κάποιο γκολ στα πρώτα λεπτά. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι σε απόδοση 2.15.

Τα τρία τελευταία ντέρμπι έχουν συνδυαστεί με G/G, με δύο ισοπαλίες και το 3-2 στην Τούμπα στα Playoffs που εν τέλει οδήγησε την ομάδα του Λουτσέσκου στην κατάκτηση του τίτλου. Το G/G για τέταρτη συνεχόμενη φορά σε αναμέτρησή τους προσφέρεται στο 1.74.

Ο συνδυασμός των δυο επιλογών με Bet Builder σε απόδοση 4.25!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή