ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προκλητικό το χάντικαπ της φορμαρισμένης Αρμάνι Μιλάνο

Με το δεξί εγκαινιάσαμε την στοιχηματική στήλη του newsbomb.gr, αφού η Ελλάδα έμεινε στο under, Βέλγιο και Ακτή Ελεφαντοστού σκόραραν τουλάχιστον από ένα γκολ και η Ρουμανία απέσπασε σπουδαία ισοπαλία από την Αργεντινή, στην μεγαλύτερη ίσως έκπληξη της βραδιάς.

Έτσι η τριάδα επαληθεύτηκε με συνολική απόδοση 6.30

Με τα σημερινά ποδοσφαιρικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ δεν θα ασχοληθούμε, αφού Αργεντινή και Χιλή δεν μας δίνουν πρόσφορο έδαφος για να ποντάρουμε τα χρήματά μας. Από την άλλη, στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην Ευρωλίγκα, εκεί που ο Ολυμπιακός (χωρίς τον Σπανούλη), υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.Οι φιλοξενούμενοι είναι μαχητικοί, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη λεία για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι δίχως αύριο, αφού μετά τα αλεπάλληλα χαστούκια σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ψυχολογία έχει φτάσει στον ναδίρ. Αν οι Πειραιώτες βρεθούν σε καλή μέρα, μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Ωστόσο το χάντικαπ που δίνει ο ΟΠΑΠ στους φιλοξενούμενους είναι ικανοποιητικό (7.5 π.) και έτσι ποντάρουμε στο διπλό, το οποίο παίζεται και ως μονό αποδεκτό και πληρώνει στο ικανοποιητικό 1.80.

H πρότασή μας
Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο + 7.5 π. (2) 1.80