ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Διπλό η Μακάμπι για το τρίτο συνεχόμενο ταμείο

Ιδανικά εξελίχθηκε και η χθεσινή ημέρα, αφού μετά την τριάδα της Τετάρτης, επιβεβαιώθηκε και το διπλό της Αρμάνι Μιλάνο μέσα στο ΣΕΦ. Παιχνίδι που μας πλήρωσε στο 1.80.

Παρασκεύη σήμερα και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίρνουν ξανά την σκυτάλη από τα διεθνή φιλικά και την Ευρωλίγκα, χωρίς όμως να υπάρχει ένα παιχνίδι που θα μας κάνει να το εμπιστευτούμε για να ποντάρουμε σε αυτό τα χρήματά μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνεχίσουμε και σήμερα με Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα με το παιχνίδι της Λοκομοτίβ Κούμπαν με την Μακάμπι Τελ-Αβίβ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, έχουν μια νίκη και δύο ήττες στην έδρα τους και το μομέντουμ δεν τους ευνοεί ιδιαίτερα, αφού προέρχονται από μερικά πολύ κακά αποτελέσματα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους για την φετινή χρονιά. Στόχους που φτάνουν μέχρι και το Φάιναλ - Φορ. Βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου τους και ο στόχος τους είναι οι νίκες μέχρι τέλους για καλύτερο διαστάυρωμα στα νοκ άουτ παιχνίδια.
Το χάντικαπ που δίνει ο ΟΠΑΠ είναι μικρό, ωστόσο πορεύομαστε με το διπλό σε απόδοση 1.80, χωρίς μεγάλα ανοίγματα. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι πλούσιο σε δράση, οπότε σήμερα θα κινηθούμε προσεκτικά.

Η πρότασή μας
Λοκομοτίβ Κούμπαν - Μακάμπι Τελ Αβίβ +1.5 (2) 1.80