Μπορεί κάποιος να κάνει την έκπληξη;

Mε 1/2 έφυγε η χθεσινή ημέρα, αφού επιβεβαιώθηκε εύκολα το under στο παιχνίδι της Τουρκίας, την ίδια στιγμή που η Ίντερ κατάφερε και ισοφαρίστηκε μετά το 0-2 που είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Μπορεί κάποιος να κάνει την έκπληξη;
1'

Στα σημερινά, ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, με τα φαβορί να δείχνουν πως θέλουν να καθαρίσουν τις προκρίσεις από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πάντα διαφορετικά, γι΄αυτό τα ανοίγματα μας θα πρέπει να είναι μικρά και προσεκτικά.

Θεωρώ πως μόνο ένα από τα δύο φαβορί θα πάρει τη νίκη σήμερα. Θεωρώ α) ότι τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι επικίνδυνα, όσο κακή και αν είναι κ αγωνιστική κατάσταση της Γιουνάιτεντ και β) μου είναι αδιανόητο μια ομάδα που σε όλη τη διάρκεια της Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι πάνω από την Μπαρτσελόνα, δίνεται σε αποδόσεις τρομακτικού αουτσάιντερ.

Ο ευκολότερος δρόμος που έχουμε να διανύσουμε σήμερα λοιπόν είναι τα 2-3 γκολ και στις δύο αναμετρήσεις. Οι ομάδε θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με προσανατολισμό να πάνε στο δεύτερο ματς με πλεονέκτημα, οπότε δεν βλέπουμε να ξεφευγούν εύκολα τα σκορ. Βέβαια με τη συγκεκριμένη Μπάγερν όλα είναι πιθανά, ωστόσο όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Βασική δυάδα
Μάντσεστερ Γ. - Μπάγερν Μ. (2-3 γκολ)
Μπαρτσελόνα Ατλέτικο Μαδρίτης (2-3 γκολ)

Μονά αποδεκτά
Μάντσεστερ Γ. - Μπάγερν Μ. (x)
Μπαρτσελόνα Ατλέτικο Μαδρίτης (x)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή