Μονόδρομος για Ρεάλ, αμυντικά η Τσέλσι

Ιδανικά τελείωσε η χθεσινή ημέρα, αφού και τα δύο ζευγάρια (Γιουνάιτεντ - Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο) δεν επιβεβαίωσαν μόνο την επιλογή των γκολ, αλλά και τις δύο ισοπαλίες που είχαμε προβλέψει με συνολικό συντελεστή πάνω 73! (μόνο οι ισοπαλίες έβγαζαν 18).

Μονόδρομος για Ρεάλ, αμυντικά η Τσέλσι
1'

Αρκετά όμως με τους αριθμούς και τα χθεσινά παιχνίδια. Ας περάσουμε στα σημερινά. Ο μαγικός κόσμος του Τσάμπιονς Λιγκ θα μας κρατήσει και απόψε συντροφιά με δύο ματς, στα οποία με προσεκτική μελέτη βγαίνει αποτέλεσμα.

Από τη μια έχουμε την πληγωμένη Ρεάλ, στην οποία βλέπω τρεις βασικούς λόγους που θα την κάνουν να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Πρώτον οι δύο συνεχόμενες ήττες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν που την έφεραν στη τρίτη θέση του πρωταθλήματος, δεύτερον η βαριά ήττα με 4-1 από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία και τρίτον η τεράστια επιθυμία ολόκληρης της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τις απουσίες της Ντόρτμουντ, τότε τα πράγματα γίνονται απλά. Άσος για τη Ρεάλ.

Φεύγουμε από τη Μαδρίτη και πηγαίνουμε στο Παρίσι, εκεί που οι πρωταθλητές Γαλλίας υποδέχονται την Τσέλσι. Ίσως το πιο αμφίροπο παιχνίδι αυτής της προημιτελικής φάσης, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ακόμη ένα λόγο να πονοκεφαλιάζει μετά τον τραυματισμό του Σαμουέλ Ετό. Μπορεί οι Λονδρέζοι πριν μερικές μέρες να έριξαν εξάρα στην Άρσεναλ, ωστόσο σήμερα προβλέπεται διπλό μαρκάρισμα στον Ιμπραίμοβιτς και αρκετά σφικτή αμυντική γραμμή. Δεν θα μπλεχτούμε με αποτέλεσμα, αν και η Παρί έχει το πρώτο λόγο. Καλύτερο ποντάρισμα το under, αρκεί να μας ευνοήσει και λίγο η τύχη.

Θυμηθείτε το χθεσινό μας ταμείο σε απόδοση 73!
Μπορεί κάποιος να κάνει την έκπληξη;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή