LIVE BLOG, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Μετέτρεψε το ντέρμπι σε «περίπατο» - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της Αθήνας για την 25η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Intime
1'

Το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Super League.

Το «τριφύλλι» χρειάζεται το «τρίποντο» για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs και παράλληλα να πλησιάσει την «Ένωση». Οι «κιτρινόμαυροι», από την άλλη, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι, κάτι που θα της δώσει ώθηση ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Στα έξι τελευταία ματς της κανονικής περιόδου με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» έχουν επικρατήσει μόλις μια φορά ήταν το 2019, όταν επέστρεψε από το 0-2 για να κερδίσει με 3-2. Τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια ήταν όλα ισόπαλα, με τελικά αποτελέσματα 0-0 (2015-16), 0-0 (2016-17), 1-1 (2017-18) και 1-1 (2020-21).

Στα περσινά playoffs, η ΑΕΚ πέρασε από τη Λεωφόρο, χάρη σε γκολ του Πέτρου Μάνταλου και με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία. Πριν από αυτό το μεγάλο «διπλό» είχε αρνητική παράδοση στο «Απόστολος Νικολαϊδης» καθώς δεν είχε κερδίσει σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2001!

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή