LIVE, Champions League: Ο ιταλικός «εμφύλιος», Μίλαν – Ίντερ, για μια θέση στον τελικό

Champions League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μίλαν - Ίντερ
EPA/MATTEO BAZZI
1'

Μίλαν και Ίντερ συνθέτουν ένα ευρωπαϊκό «derby della madonnina», για πρώτη φορά, μετά τη σεζόν 2002/03 κι από το οποίο θα προκύψει η μια από τις δύο ομάδες του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Πριν 20 χρόνια, οι «ροσονέρι» είχαν προκριθεί με δύο ισοπαλίες (0-0, 1-1) εκμεταλλευόμενοι το κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, για να φτάσουν ως την κατάκτηση του τροπαίου (επικράτησαν της Γιουβέντους στα πέναλτι).

H UEFA έχει καταργήσει πλέον τον συγκεκριμένο κανονισμό, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έμοιαζε… περίεργος για το συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς οι ομάδες του Μιλάνου μοιράζονται την ίδια έδρα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Μίλαν προκρίθηκε και την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στα νοκ άουτ. Αυτό ήταν το 2005 για τα προημιτελικά, όπου είχε επικρατήσει και στα δύο ματς, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκε στον τελικό ήταν το 2007, όταν είχε κερδίσει 2-1 τη Λίβερπουλ στο ΟΑΚΑ.

Η Ίντερ έχει επικρατήσει στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες την τρέχουσα σεζόν. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 3-0 στο Ριάντ και κατέκτησαν το Supercoppa, ενώ για τη Serie A νίκησε 1-0. Με αυτά τα αποτελέσματα ως παρακαταθήκη, θα επιδιώξουν να προκριθούν στον τελικό, μετά από 13 χρόνια!

Δείτε LIVE την εξέλιξη του ημιτελικού, Μίλαν - Ίντερ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή