LIVE, Europa League / Conference League: Οι αγώνες ΠΑΟΚ – Χαρτς και Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός

Europa League / Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων ρεβάνς, Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Χαρτς.

Europa League / Europa Conference League
EUROKINISSI
1'

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έτοιμο να προχωρήσει με τέσσερις εκπροσώπους στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον Ολυμπιακό να «κλειδώνει» το Europa League και τον ΠΑΟΚ το Conference League.

Η συμμετοχή των ομάδων μας στα προκριματικά, ολοκληρώνεται απόψε. Μια μακρά περίοδος αγωνίας, χαράς και στεναχώριας, που όμως είχε μόλις μία σημαντική «ζημιά». Τον αποκλεισμό του Άρη, ο οποίος ήρθε λόγω τύχης καθώς κρίθηκε στα πέναλτι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Χαρτς. Ο «Δικέφαλος του Βόρρα» έχει ήδη το ένα πόδι στους ομίλους του Conference League, μετά την επικράτηση με 2-1 στο Εδιμβούργο. Ποιοτικά οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να συγκριθούν με τους Σκωτσέζους. Φυσικά πρέπει να είναι προσεκτικοί για να τελειώσουν τη… δουλειά.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση κουβαλώντας το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα και φυσικά το 4-0 επί του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα. Μοιάζει τυπική διαδικασία η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αν αναλογιστεί κανείς την ποιοτική διαφορά που φανέρωσαν οι δύο ομάδες στο Φάληρο.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων ρεβάνς, Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Χαρτς

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή