Live Super League: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-5 (Τελικό)

Για την 4η αγωνιστική της Super League οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Αγρίνιο, απέναντι στους γηπεδούχους που αναζητούν απ’ την πλευρά τους ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Live Super League: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-5 (Τελικό)
2'

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό από την Αθήνα, με τους «πράσινους» να δοκιμάζονται στην έδρα του Παναιτωλικό. Το Αγρίνιο αγωνιστικά δεν αποδεικνύεται «φιλόξενο» για το «τριφύλλι», καθώς ακόμη κι όταν παίρνει τους βαθμούς της νίκης, αυτό δε γίνεται εύκολα. Για την 4η αγωνιστική οι δύο ομάδες θα «μονομαχήσουν» για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη Super League, έχοντας για βασικό «όπλο» το… άγνωστο. Με τον Σούρερ στον πάγκο είναι μια ομάδα που ακόμη δεν την γνωρίζει καλά ο κόσμος και φυσικά οι αντίπαλοι. Ζητούμενο γι’ αυτούς να μπλοκάρουν τα ατού των «πράσινων» και να φέρουν το ματς στα μέτρα τους. Διαθέσιμος ο Μάριος Οικονόμου, όχι όμως ο Χάρης Μαυρίας.

Για τον Παναθηναϊκό απ’ την άλλη, οι απουσίες των διεθνών είναι ένα πρόβλημα που είχαν στην προετοιμασία της αναμέτρησης, τη στιγμή που έχουν στην άκρη του μυαλού τους και την συνέχεια, με το εντός έδρας ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα και στη συνέχεια έναν… Γολγοθά αγωνιστικό, αρχίζοντας με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του, τους Τιν Γεντβάι και Γιώργο Βαγιαννίδη. Στα τέσσερα τελευταία ματς που διεξήχθησαν στο Αγρίνιο ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός είχε μία νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσαγκαράκης απ’ τα Χανιά, με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας), Σινιοράκη (Χανίων). 4ος ο Τσιμεντερίδης απ’ την Κοζάνη, VAR είναι ο Μανούχος απ’ την Αργολίδα και AVAR ο Νικολαϊδης (Μακεδονίας).

Παρακολουθείστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή