Live, Super League: Τεσσάρα στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, πήρε το «θρίλερ» η ΑΕΚ

Παρακολουθείστε την εξέλιξη των σημαντικών αναμετρήσεων που «ρίχνουν» την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ τον Ατρόμητο.

Live, Super League: Τεσσάρα στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, πήρε το «θρίλερ» η ΑΕΚ
1'

Μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «πέφτουν» ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Για την 6η αγωνιστική της Super League οι «πράσινοι» φιλοξενούνται απ’ τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς ιδιαιτέρως δύσκολο και απαιτητικό για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που σαφώς δε θέλουν να σκέφτονται δεύτερη σερί αποτυχία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι» έφυγε για τελευταία φορά με το «διπλό», πριν από έξι χρόνια. Τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα ήταν το 5-0 τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ περίπου έναν μήνα αργότερα κέρδισε (1-0) και για το Κύπελλο. Έκτοτε, ο Αστέρας μετράει 4-3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ στα… χαρτιά έχει πιο εύκολο έργο, υποδεχόμενη τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην «OPAP Arena», όπου μετρούν 3 ισοπαλίες και μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να πάρει... κάτι από το ματς εκμεταλλευόμενη και την κούραση των «κιτρινόμαυρων».

Δείτε LIVE την εξέλιξη των σημαντικών αναμετρήσεων Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ατρόμητος για την Super League:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή