LIVE Μπάνια Λούκα - ΠΑΟΚ 0-1 Τελικό

Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ στη Βοσνία κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με έπαθλο το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

LIVE Μπάνια Λούκα - ΠΑΟΚ 0-1 Τελικό
1'

Μετά το 3-2 της Τούμπας πριν από μία εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Δεν κατάφερε, όμως, να «καθαρίσει» την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League με ένα καλύτερο σκορ και πρέπει τώρα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί μέσα στην Βοσνία και το κατάμεστο «Γκράτσκι».

Τα εισιτήρια του αγώνα εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και η Μπόρατς Μπάνια Λούκα δίνει το... ματς της ζωής της κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Οι Βόσνιοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για το όνειρο και όπως όλα δείχνουν θα κινηθούν με την ίδια συνταγή και στο «σπίτι» τους.

Η UEFA όρισε διαιτητή της αναμέτρησης τον Ολλανδό Σάντερ Φαν ντε Έικ, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρένς Μπλούεμινγκ και Ντιόν Φίκερτ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ολλανδός Άλεξ Μπος.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κόσμο στο πλευρό του λόγω της τιμωρίας που του επέβαλλε η UEFA για τα όσα έγιναν πέρυσι στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

Σε περίπτωση που η ελληνική ομάδα προκριθεί, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Σουηδική, Μάλμε. Αν αποκλειστεί, θα αγωνιστεί στον γ’ προκριματικό του Europa League απέναντι στην Κλάκσβικ απ’ τα Νησιά Φερόε.

ΔΕΙΤΕ LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ, η οποία μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή