Συνάντηση Μάκη Γκαγκάτση με Γιώργο Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συζήτησαν για το ενδεχόμενο εξαγοράς των εγκαταστάσεων της Παιανίας για να γίνουν το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας.

Το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας, είναι το βασικό μέλημα της νέας διοίκησης της ΕΠΟ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης θέλει να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα και ήδη έχουν ακουστεί κάποιες περιπτώσεις που εξετάζονται. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στην σημερινή της συνεδρίαση, είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο λόγος φυσικά για το επί σειρά ετών προπονητικό κέντρο (μαζί με ξενώνες) του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη περιοχή, το οποίο και είναι ιδιοκτησίας του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Η ΕΠΟ εξετάζει λοιπόν το ενδεχόμενο εξαγοράς των εγκαταστάσεων για να γίνει εκεί το «σπίτι» της Εθνικής ομάδας.

Για το θέμα υπήρξε και επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, η οποία αναφέρει:

«Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτη του αθλητικού κέντρου της Παιανίας, Γιώργο Βαρδινογιάννη, με αντικείμενο την προοπτική αγοράς των εγκαταστάσεων από την Ομοσπονδία.

Όπως είχε ανακοινώσει ο κ. Γκαγκάτσης την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του κ. Γιοβάνοβιτς, η εύρεση προπονητικού κέντρου των Εθνικών Ομάδων συγκαταλέγεται στις προτεραιότητές του και σε αυτό το πλαίσιο θα εξεταστούν όλες οι επιλογές. Το αθλητικό κέντρο της Παιανίας, διαθέτει γήπεδα, κτιριακές εγκαταστάσεις και ξενώνες και ασφαλώς πληροί τις προδιαγραφές, έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα του “σπιτιού” των Εθνικών Ομάδων.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εξεταστούν όλες οι συνισταμένες για την εγκατάσταση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στο αθλητικό κέντρο Παιανίας, έκτασης 70 στρεμμάτων, το οποίο ο κ. Βαρδινογιάννης διέθεσε ούτως ή άλλως και ανεξάρτητα από την τελική έκβαση των επαφών για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε ο κ. Γκαγκάτσης, η Εθνική Ανδρών θα πραγματοποιήσει στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου όλες τις προπονήσεις της για τους αγώνες στο UEFA Nations League (από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο)».