Live

Live Τελικός UEFA Super Cup: Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα 1-0 Β' Ημίχρονο

Δείτε την εξέλιξη της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στην τροπαιούχο του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και του Europa League, Αταλάντα, για τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή της Ευρώπης.

Live Τελικός UEFA Super Cup: Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα 1-0 Β' Ημίχρονο
2'

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην πρώτη του εμφάνιση αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League, Αταλάντα, για τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η «Βασίλισσα» θα επιχειρήσει να... αποκτήσει μία γλυκιά μοναξιά στο ρεκόρ τροπαίων Super Cup, ξεφεύγοντας από τη Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν, με τις οποίες μοιράζονται από πέντε τίτλους και να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά τον έκτο, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι αναζητά έναν πέμπτο ως προπονητής, κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν, αφού τώρα μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ωστόσο η αρμάδα των αστέρων που έχει στη διάθεσή του ο Κάρλο Αντσελότι, πρέπει να είναι επιφυλακτική με την Αταλάντα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, που έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, νικώντας (3-0) την στον τελικό στις 22 Μαΐου.

Η ιταλική ομάδα εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Super Cup μετά την κατάκτηση ενός πρώτου μεγάλου ηπειρωτικού τίτλου στο Δουβλίνο. Μπορεί να ξεκινάει τη συνάντηση στην Πολωνία ως αουτσάιντερ, αλλά αναμφίβολα θα θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει όπως ακριβώς έκανε το 2023/24, γνωρίζοντας ότι καμία άλλη ιταλική ομάδα δεν είχε παίξει σε τελικό UEFA Super Cup για 14 χρόνια. Η τελευταία ήταν η Ίντερ το 2010.

Η επιτροπή διαιτητών της UEFA όρισε τον Ελβετό Σάντρο Σέρερ να διαιτητεύσει τον αγώνα του UEFA Super Cup του 2024. Θα έχει βοηθούς τους Ελβετούς Στεφάν ντε Αλμέιδα και Γιόνας Έρνι, ενώ ο Μικόλα Μπαλάκιν (Ουκρανία) θα ενεργεί ως τέταρτος διαιτητής.

Ο Μπαστιάν Ντάνκερτ (Γερμανία) είναι στο VAR με βοηθούς τους Φενταγί Σαν (Ελβετία) και Κριστιάν Ντίνγκερτ (Γερμανία).

Διαβάστε την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα στη Βαρσοβία, για τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή της Ευρώπης:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή