Live

Live Super League: Παναθηναϊκός - Asteras Aktor 0-0 Β' Ημίχρονο

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα των «πράσινων» με την ομάδα της Αρκαδίας στο άδεια λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, στο… ποδαρικό των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Live Super League: Παναθηναϊκός - Asteras Aktor 0-0 Β' Ημίχρονο
INTIME SPORTS
2'

Πρώτη αγωνιστική της Super League με τον Παναθηναϊκό να έχει εντός έδρας την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα. Διοργάνωση την οποία λαχταρά να κερδίσει και έχει φυσικά ως μεγάλο του στόχο. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Asteras Aktor, με την ομάδα της Τρίπολης να έχει βλέψεις για ψηλά, τουλάχιστον συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν.

Το άδειο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας, σαφώς και δε βοηθάει καμία απ’ τις δύο ομάδες καθώς χαλάει την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά και οι δύο αντίπαλοι θέλουν για διαφορετικούς λόγους ένα καλό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Προφανώς το «πρέπει» για τον Παναθηναϊκό είναι μεγαλύτερο. Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την κοπιαστική αναμέτρηση με τον Άγιαξ, πρέπει να σκεφτεί και το ματς με τη Λανς που ακολουθεί. Έτσι πέρα απ’ την προσπάθεια της νίκης είναι και η διαχείριση του rotation που απαιτείται. Εκτός αποστολής είναι οι Ντραγκόφσκι, Σπόραρ, Μπάλντοκ, Τσέριν, καθώς και ο τιμωρημένος Κώτσιρας.

Από την άλλη, ο Asteras Aktor χωρίς άγχος θέλει να κάνει ένα αποτέλεσμα που θα προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον Άλχο που είναι τραυματίας, με τους Αρκάδες να έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους. Έδειξαν πάντως τις διαθέσεις τους για το ματς, αντιδρώντας έντονα αναφορικά με τον ορισμό του διαιτητή.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Α' Βοηθός: Πολυχρόνης Κωσταράς

Β' Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής

Τέταρτος: Σταύρος Τσιμεντερίδης

VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης

Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός-Asteras Aktor:

20 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
1 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΚΟΛ: 26-11

Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Asteras Aktor:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή