Live

Super League Live: Λαμία - Ολυμπιακός 0-3 Β' Ημίχρονο

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα της Φθιώτιδας στο «Αθ. Διάκος», στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Super League Live: Λαμία - Ολυμπιακός 0-3 Β' Ημίχρονο
INTIME SPORTS
1'

«Ποδαρικό» στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League, με την Λαμία να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Αθ. Διάκος». Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κατορθώσει να κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα μέχρι τώρα, νικώντας στην έδρα του Παναιτωλικού και φεύγοντας με ισοπαλία από τη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες έχουν το 2Χ2 (εκτός με Βόλο, εντός με Athens Kallithea) και θέλουν να συνεχίσουν με το απόλυτο νικών, πηγαίνοντας ήρεμοι στη διακοπή του πρωταθλήματος και την τελική ευθεία των μεταγραφών. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κανονικά τον Κάρμο στη διάθεσή του, όχι όμως και τον Ρέτσο.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε εισιτήρια και τα διέθεσε στον κόσμο του που σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς είναι στο πλευρό της ομάδας του (έγινε και στον Βόλο στην πρεμιέρα).

Για τους γηπεδούχους ο Μαρίνος Σατσιάς δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λαμία: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουϊντό, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σιμόνι

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας

Διαιτητής: Τζήλος

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Χριστοδούλου

4ος: Βεργέτης

VAR: Κουμπαράκης, Παπαδάκης

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το «Αθ. Διάκος», με τον αγώνα να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή