Live

Live το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1

Δείτε την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα από την Τούμπα, με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Άρη.

Live το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1
INTIME SPORTS
1'

Μεγάλο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Super League. Η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς του ΠΑΟΚ – Άρης, του παραδοσιακού αγώνα της πόλης. «Δικέφαλος» και «θεός του πολέμου»… μονομαχούν για το γόητρο πρώτα και πάνω απ’ όλα, αλλά και για τους βαθμούς.

Οι πρωταθλητές θέλουν να παραμείνουν μόνοι πρώτοι με νίκη, ενώ ο Άρης ψάχνει ένα ακόμη αποτέλεσμα που θα δώσει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσει η ομάδα την προσπάθεια να μπει ανάμεσα στους τέσσερις. Αγωνιστικά μέχρι τώρα, οι «κίτρινοι» έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Για τον ΠΑΟΚ (13 βαθμοί) είναι το δεύτερο ντέρμπι στην Τούμπα, καθώς ήδη έχει φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (0-0). Ο Άρης (8 βαθμοί) μόλις την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό κι επικράτησε 2-1. Έχοντας αυτοπεποίθηση και τεράστια θέληση για να φύγει με αποτέλεσμα και από την Τούμπα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει τον Κόλεϊ στη διάθεσή του, ενώ στην αποστολή είναι ο Λόβρεν. Ο Άκης Μάντζιος έχει προβλήματα στην άμυνα μια και δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Μάγιο, Φαμπιάνο και Χουάνκαρ. Αντίθετα επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ που εξέτισε την ποινή για όσα έγιναν στον τελικό κυπέλλου της περασμένης σεζόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Όσμερς από τη Γερμανία, με βοηθούς τους Σάαλ και Πέτερσεν. Τέταρτος ο Πουλικίδης. VAR o Χανσλμπάουερ και AVAR ο Μπουξμπάουμ. Ο αγώνας τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports Prime.

Διαβάστε την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή