ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ 1-3: «Κιτρινόμαυρο» φάντασμα, την... ξεγύμνωσε ο Εκουμπάν!

Η Τραμπζονσπόρ ανέδειξε τα τεράστια αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ και νίκησε 3-1 στο ΟΑΚΑ, με χατ τρικ του Κάλεμπ Εκουμπάν.

Ο Καρντόσο δεν άκουσε το... καμπανάκι που χτύπησε στο δεύτερο ματς κόντρα στην Κραϊόβα, η ΑΕΚ εμφανίστηκε το ίδιο κακή και και μοιραία το πλήρωσε κόντρα στην σαφώς πιο ποιοτική (σε σχέση με τους Ρουμάνους) τουρκική ομάδα! Αποτέλεσμα; Η ελληνική ομάδα να είναι ουσιαστικά με το... ενάμισι πόδι εκτός ομίλων Europa League.

Ουσιαστικά η «Ένωση» θα αναζητήσει ένα θαύμα στην Τουρκία, αν και με την εικόνα που είχε και στο αποψινό ματς δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα. Κι όλα αυτά ενώ το βράδυ ξεκίνησε ιδανικά με τον Λιβάγια να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ήταν το πιο γρήγορο γκολ της ΑΕΚ από τον Νοέμβριο του 2009!

Τα αμυντικά προβλήματα, όμως, για την ομάδα του Καρντόσο είναι πολύ μεγάλα κι ο Εκουμπάν με τους συμπαίκτες τους φρόντισαν να τα εκμεταλλευτούν! Η Τραμπζονσπόρ πέτυχε την ανατροπή με δυο γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις, εκεί που πραγματικά δεν υπήρχε καμία σωστή αντιμετώπιση από την ΑΕΚ, η οποία βέβαια δεν είχε ούτε καλή κυκλοφορία, επιτρέποντας στους αντιπάλους της να βγάζουν με ευκολία αντεπιθέσεις «φαρμάκι».

Οι αλλαγές του Καρντόσο για ακόμα μια φορά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν αλλά δέχθηκαν και τρίτο γκολ! Και το χειρότερο είναι ότι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει κι άλλα τέρματα.