Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 3-1: Ανώμαλη προσγείωση στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο ματς με την Τότεναμ και γνώρισε την ήττα (3-1) από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι γεγονός που τον βάζει σε «μπελάδες». 
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 3-1: Ανώμαλη προσγείωση στο Βελιγράδι
1'

Πλέον για τον Ολυμπιακό έρχονται τα δυο ματς με την Μπάγερν Μονάχου που δείχνει να είναι «αγριεμένη» ως τώρα.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Τα γκολ του αγώνα

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό όταν ο Μασούρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Σεμέδο με ένα γύρισμα απ' τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 με τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, Μπόργιαν να μιμείται τον Κάριους και να μην υπολογίζει την πορεία της μπάλας και να κάνει ένα «δώρο» στον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 63ο λεπτό με τον Βούλιτς που μπήκε αλλαγή οκτώ λεπτά αργότερα να σκοράρει και να κάνει το 1-1 για τους Σέρβους, ενώ στη συνέχεια οι Μιλούνοβιτς (63΄) και Μποάκιε (90΄) έδωσαν τη νίκη στον Ερυθρό Αστέρα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Βλάντα Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Ρόντιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκόμπελιτς, Κάνιας (73΄Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55΄Βούλιτς), Γκαρσία, Μάριν, Φαν λα Πάρα (61΄Μποάκιε), Τομανέ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Καμαρά (89΄Ελ Αραμπί), Μπενζιά, Μασούρας (79΄Ελαμπντελαουί), Λοβέρα (61΄Ποντένσε), Γκερέρο.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την εξέλιξη του αγώνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή