Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Super League – Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων

Super League: Συνεχίζεται η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα με το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Super League – Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων
Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής στη Super League
InTime
2'

Η δράση έχει επιστρέψει σε όλα τα πρωταθλήματα, με τη Super League να μην αποτελεί εξαίρεση. Από το Σάββατο (17/10) ξεκίνησε η 5η αγωνιστική με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που πρόσφεραν γκολ… και θέαμα.

Ο Άρης με τη νίκη του 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας 4-0 του Ατρόμητου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Βόλος στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας επικράτησε 2-1 με ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Πανθεσσαλικό».

Η αγωνιστική στη Super League συνεχίζεται με το πρόγραμμα της Κυριακής (18/10) να είναι εξίσου ενδιαφέρον. Προφανώς και το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι αυτό που ξεχωρίζει ανάμεσα στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν.

Οι δυο «δικέφαλοι» συγκρούονται στο πρώτο πολύ μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα και αμφότεροι αναζητούν τους τρεις βαθμούς. Τόσο για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση όσο, φυσικά, και για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει της ευρωπαϊκής εβδομάδας που έρχεται. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Νωρίτερα, ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» θα έχει ενδιαφέρον κυρίως γιατί οι «πράσινοι» θα πάνε με υπηρεσιακό προπονητή μετά την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος κι ενώ περιμένουν τον νέο τους τεχνικό, Λάζλο Μπόλονι.

Οι Κρητικοί έχουν απουσίες, ωστόσο, πάντα είναι δύσκολος αντίπαλος για το «τριφύλλι» στην Κρήτη. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, με την τηλεοπτική μετάδοση να διεξάγεται από το Novasports 1 HD.

Σπουδαίο παιχνίδι στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠαναθηναϊκόInTime

Λίγη ώρα αργότερα, στο «Αλκαζάρ», η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση που συμπληρώνει την τριάδα αγώνων της Κυριακής (18/10) για την 5η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικό από το Novasports 2 HD. Τέλος, η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα (19/10), με τον αγώνα της Λαμίας κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Αθανάσιος Διάκος». Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και η βαθμολογία στην 5η αγωνιστική

Τα highlights του Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Τα highlights του Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Τα highlights του Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή