Ντιέγκο Μαραντόνα: Συγκλονιστικό μήνυμα από τον Μέσι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα χειρουργήθηκε με επιτυχία στο κεφάλι και ο Λιονέλ Μέσι έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον Αργεντινό «Θεό» του ποδοσφαίρου.
Τρομερό μήνυμα του Μέσι για την περιπέτεια υγείας του Μαραντόνα
AP Images

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στην ιστορία που μπορεί να συγκριθεί με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Συνεπώς κάθε αναφορά του ενός για τον άλλον έχει ξεχωριστεί σημασία. Ειδικότερα όταν ο «Ντιεγκίτο» έχει παραδεχθεί σαν διάδοχό του τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο 24ωρο, άλλωστε, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα στη ζωή του «Πίπε ντ’ Όρο», αφού χειρουργήθηκε στο κεφάλι λόγω ενός αιματώματος και μέχρι να γίνει γνωστό πως είναι καλά στην υγεία του, όλος ο πλανήτης αγωνιούσε για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μαραντόνα, λοιπόν, είναι καλά και ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λουκ, που έκανε τη δύσκολη επέμβαση, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία της αποθεραπείας του. Άλλωστε ο Μαραντόνα σε αυτή την περιπέτεια δεν ήταν… μόνος, αφού πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο και μετέτρεψε τον χώρο σε… κερκίδα, με συνθήματα και απίθανη συμπαράσταση στον «Θεό» του ποδοσφαίρου.

Το πιο συγκινητικό μήνυμα από όλα, όμως, ήταν αυτό που έστειλε ο Λιονέλ Μέσι στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. «Ντιέγκο, εύχομαι όλη τη δύναμη του κόσμου. Η οικογένειά μου κι εγώ θέλουμε να σε δούμε δυνατό το συντομότερο. Μια αγκαλιά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε στο Instagram ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, βάζοντας και μια φωτογραφία από την εποχή που ο Μαραντόνα ήταν προπονητής στην Εθνική Αργεντινής και καθοδηγούσε τον «Λέο» Μέσι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κόλαση» σε όλη την Ελλάδα - Στην... Εντατική Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα