Εθνική Ελλάδας: Από την παραλίγο... έξοδο, στην εθνική ομάδα ο Χατζηγιοβάνης!

Εθνική Ελλάδας: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έφθασε ένα βήμα από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και τελικά έμεινε και κλήθηκε στην εθνική ομάδα.

Εθνική Ελλάδας: Από την παραλίγο... έξοδο, στην εθνική ομάδα ο Χατζηγιοβάνης!
2'

Έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα. Είναι το όνειρο όλων των παικτών, όταν αρχίζουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Η κλήση στην εθνική ομάδα. Πάλεψε, δούλεψε, αμφισβητήθηκε, δέχθηκε σκληρή κριτική, έκανε λάθη, αλλά τελικά δικαιώθηκε. Η κλήση στην Εθνική Ελλάδας είναι η δικαίωση για κάθε ποδοσφαιριστή και από κει και πέρα είναι στο χέρι του, η μάλλον στα πόδια του να παραμείνει μέλος της.

Από μικρός φαινόταν το ταλέντο του. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον πήρε για πρώτη φορά στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι του 2016 και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού την έκανε στις 3 Νοεμβρίου 2016 κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Χρόνο με τον χρόνο έπαιρνε όλο και περισσότερες συμμετοχές και έμαθε πολλά πράγματα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Γιώργο Δώνη, που τον καθιέρωσαν.

Το συμβόλαιο και η ανανέωση

Πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε με το ενάμισι πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2020, αλλά στις συζητήσεις, που είχαν αρχίσει υπήρχε αδιέξοδο με τον Νίκο Νταμπίζα τότε να έχει μία νόρμα για κάθε παίκτη, που προέρχεται από τις Ακαδημίες και έτσι δεν του έδινε 30.000 παραπάνω, που ζήταγε ο παίκτης σε ένα συμβόλαιο, που δεν ξεπέρναγε τις 150.000 ευρώ.

Ο Νταμπίζας απομακρύνθηκε, ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε τότε να μιλήσει με το παιδί και η συμφωνία ήρθε μέσα σε πέντε λεπτά με τον Γιάννη Αλαφούζο να λέει το οκ. Ο Χατζηγιοβάνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022 και φέτος μέχρι τώρα είναι ο μόνος παίκτης, που μπορεί να περιμένεις κάτι από όλους τους ακραίους, που έχει η ομάδα.

Ναι κάνει λάθη, ναι κάποιες φορές η υπερβολική σιγουριά, τον οδηγεί σε λάθος αποφάσεις, που έχουν στοιχίσει στην ομάδα, αλλά πέστε μου εσείς ποιος είναι αλάνθαστος; Η πέστε μου εσείς αν βλέπετε κάποιον άλλον παίκτη, που να αγωνίζεται στα άκρα στον σημερινό Παναθηναϊκό και να είναι καλύτερος από τον Χατζηγιοβάνη. Κανείς δεν είναι και η απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού του ανοίγουν την πόρτα της Εθνικής. Κάτι, που περίμενε από πέρυσι, αλλά άδικα τότε δεν είχε έρθει. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή