Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες θέλει σαν «τρελός» να παίξει!

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες νιώθει έτοιμος και περιμένει να παίξει από την αρχή στο ντέρμπι, χωρίς να είναι σίγουρο.

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά την προπόνηση της Παρασκευής θα βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα για την ενδεκάδα του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι σήμερα έχει κάνει πολλές δοκιμές. Και στο φιλικό με τον Απόλλωνα και στο οικογενειακό διπλό, που έκανε στο Κορωπί το προηγούμενο Σάββατο και στις περισσότερες δοκιμές έχει τον Βιγιαφάνιες με τους βασικούς.

Το αν αυτή θα είναι και η τελική του απόφαση, η απλά τον δοκιμάζει τον Αργεντίνο μέσο, για να τεστάρει την ετοιμότητά του θα φανεί όταν έρθει η ώρα να ανακοινώσει την ενδεκάδα ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αυτό, που είναι σίγουρο και δεν κρύβεται είναι η… κάψα του Βιγιαφάνιες να παίξει από την αρχή σε αυτό το ντέρμπι. Το δείχνει στην προπόνηση, όπου τα δίνει όλα, το λέει και στους συμπαίκτες του, ότι θέλει πολύ να παίξει αυτό το παιχνίδι.

Εξάλλου μην ξεχνάμε, ότι πριν αποχωρήσει ο Βιγιαφάνιες από τον Παναθηναϊκό πριν τρία χρόνια, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που είχε τότε η ομάδα, ο Αργεντίνος είχε σκοράρει στη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο. Θέλει να κάνει το ίδιο και στο Φάληρο και περιμένει πως και πως να ακούσει από τον προπονητή του, ότι θα είναι το Σάββατο στο αρχικό σχήμα.

Σίγουρα ο Βιγιαφάνιες δεν είναι 100% έτοιμος και δύο επιλογές υπάρχουν. Ή να αρχίσει το ντέρμπι και να παίξει ένα ημίχρονο ή να μην είναι στην ενδεκάδα και να μπει στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όπου για 30-35 λεπτά μπορεί να βοηθήσει σε ένα παιχνίδι, που θα έχει ρυθμό και υψηλή ένταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Το ανησυχητικό μήνυμα του Σωτήρη Τσιόδρα για την πανδημία