Premier League: Επιστρέφουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι - Τι θα ισχύει με τους περιορισμούς

Premier League: Μετά τις 2 Δεκεμβρίου τα γήπεδα του αγγλικού πρωταθλήματος θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους για να υποδεχθούν τους φιλάθλους. Τι ανακοίνωσε σχετικά με τον αθλητισμό ο Μπόρις Τζόνσον στις εξαγγελίες του για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Premier League: Επιστρέφουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι - Τι θα ισχύει με τους περιορισμούς
AP Images
1'

Μετά τις εξαγγελίες του Μπόρις Τζόνσον για τα νέα μέτρα της αγγλικής κυβέρνησης σχετικά με τον κορονοϊό, έγινε γνωστό πως θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Premier League όπου όλα δείχνουν πως μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν ξανά φίλαθλοι στις κερκίδες.

Ανάλογα, πάντα, με την περιοχή όπου βρίσκεται το κάθε γήπεδο θα καθορίζεται και ο αριθμός των φιλάθλων που θα επιτραπεί να είναι σε κάθε γήπεδο.

  • Μέχρι 4.000 φίλαθλοι θα επιτρέπονται σε αγώνες που θα γίνονται σε ανοικτά γήπεδα, σε περιοχές με χαμηλή επικινδυνότητα, μετά τις 2 Δεκεμβρίου όταν θα τελειώσει το Lockdown στην Αγγλία.
  • Μέχρι 2.000 φίλαθλοι θα επιτρέπονται σε περιοχές που βρίσκονται στην κατηγορία 2 της επικινδυνότητας, ενώ δεν θα επιτρέπονται καθόλου φίλαθλοι στις περιοχές που είναι στην κατηγορία 3.
  • Τα σπορ που διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα, στις κατηγορίες 1 και 2 θα μπορούν να έχουν ως 1.000 θεατές, ενώ γενικά ο κανόνας για τα κλειστά γήπεδα αναφέρει ένα όριο του 50% της χωρητικότητας.

«Στις κατηγορίες ένα και δυο, οι θεατές σε αθλητικά και επαγγελματικά events θα επιστρέψουν, με όρια προσέλευσης και αυστηρούς κανονισμούς για τις αποστάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρις Τζόνσον και πρόσθεσε: «Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσουμε σε ποια κατηγορία ανήκει κάθε περιοχή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Χαρδαλιάς: Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων – Τι είπε για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή