ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (photos+video)

ΑΕΚΠαναθηναϊκός: Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και πριν το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (photos+video)
1'

Το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι διεξάγεται αυτή την ώρα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα «πληγώθηκε» σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι (ήττα 2-4 από την Μπράγκα) κι η νίκη αποτελεί μονόδρομο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μεγαλώσει τόσο η γκρίνια, όσο κι η απόσταση από την κορυφή. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δείχνει βελτιωμένος με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 και πλησίασε στο -1 τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος Τζόλης για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιζαν από το 34' με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ελ Καντουρί.

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες στο Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» πήρε το πολύτιμο «τρίποντο», επικρατώντας 2-0 της Λαμίας. Πρώτο «διπλό» για τον Απόλλωνα, ο οποίος πέρασε θριαμβευτικά από το Ηράκλειο, επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ.

Η βαθμολογία της Super League

Τα αποτελέσματα και τα highlights των αγώνων της Κυριακής (6/12)

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 0-2


ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 2-0

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 904 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 101 νέοι θάνατοι και 600 διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή