Λέστερ – ΑΕΚ 2-0: Στο ίδιο (κακό) έργο θεατές! - Δείτε τα γκολ (videos)

Europa League: Σε ακόμα ένα ματς η ΑΕΚ έδειξε πολύ κακό πρόσωπο και γνώρισε την ήττα (2-0) από τη Λέστερ.

Με «πικρό» τρόπο, όπως δηλαδή ήταν κι η γενικότερη εμπειρία της στον όμιλο, αποχαιρέτησε την Ευρώπη για φέτος η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν και πάλι τραγικά λάθη στην άμυνα, βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω με 2-0 και δεν απείλησαν σε κανένα σημείο την αγγλική ομάδα, η οποία όποτε ήθελε έκανε ευκαιρία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τελικές ήταν 17-3 υπέρ των γηπεδούχων, με τους παίκτες του Καρέρα να μην έχουν ούτε ένα εντός εστίας. Γενικά, η «Ένωση» δεν έδειξε καμία βελτίωση, έστω κι αν ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε με 3-5-2, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με 4-3-3.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρία ούτε με... αίτηση και θα μπορούσαν να είχαν γνωρίσει πιο βαριά ήττα, ωστόσο η Λέστερ ήθελε απλά τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 12' Ουντέρ, 14' Μπαρνς

Λέστερ (Μ. Ρότζερς, 4-3-3): Γουόρντ, Τζάστιν, Φοφανά (82’ Μόργκαν), Εβανς, Τόμας, Πράετ, Εντίντι (63’ Μεντί), Τίλεμανς (82’ Τσάντουρι), Ουντέρ, Μπαρνς, Ιενάτσο (67’ Πέρεζ)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Τσιντώτας, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας (56’ Σάκχοφ), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (81’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (66’ Αλμπάνης), Κρίστισιτς, Μιτάϊ, Γκαρσία (55’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (66’ Ολιβέιρα).

Το πρώτο γκολ της Λέστερ

Έτσι έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λοιμωξιολόγοι: Να ανοίξουν αυτά τα καταστήματα στις 14 Δεκεμβρίου - Στον Μητσοτάκη η τελική απόφαση