Αστέρας Τρίπολης: Ένας Μπαράλες δεν αρκεί (photos)

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες στηρίζονται αποκλειστικά στον Μπαράλες και μοιραία χάνουν βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης: Ένας Μπαράλες δεν αρκεί (photos)
2'

Σε μία ομάδα δεν μπορεί να τραβάει ένας παίκτης το κουπί στο σκοράρισμα.

Όσο ποιοτικός κι αν είναι, αν υπάρχει συλλογική προσπάθεια κάποια στιγμή τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Κι αυτό ακριβώς το φαινόμενο αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έμειναν κόντρα στον Βόλο για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη. Ήταν ανώτεροι, αλλά δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις. Προηγήθηκαν 1-0 με πέναλτι που κέρδισε και στο οποίο ευστόχησε ο Μπαράλες. Ο έμπειρος Αργεντινός φορ εκτέλεσε και το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, αλλά νικήθηκε από τον Κλέιμαν.

Δεν έγινε το 2-0, πολλές κλασικές φάσεις δεν έγιναν για να τελειώσει το ματς η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς και το πλήρωσε στο 94’ στην πιο αξιόλογη στιγμή του Βόλου. Ακόμα δύο βαθμοί χαμένοι για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παραμένει εκτός του βασικού του στόχου, που είναι η είσοδος στην εξάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης σε έντεκα παιχνίδια έχει σημειώσει δέκα γκολ. Έχει δηλαδή λιγότερο από ένα γκολ μέσο όρο. Διαθέτει την τέταρτη χειρότερη επίθεση. Δέκα γκολ έχει και ο Απόλλων Σμύρνης και λιγότερα έχουν πετύχει οι Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Λαμία, οι οποίες βρίσκονται και στις τελευταίες θέσεις.

Το 70%!

Από τα δέκα γκολ που έχει σημειώσει ο Αστέρας Τρίπολης, τα επτά τα έχει ο Μπαράλες! Ποσοστό 70% των τερμάτων της ομάδας. Ένας μόνο ποδοσφαιριστής. Ο οποίος είναι ποιοτικός, αλλά στις 28 του ερχόμενου Γενάρη, σε 1,5 μήνα, κλείνει τα 34 του χρόνια. Και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Οι μεσοεπιθετικοί έχουν προσφέρει ελάχιστα. Δύο γκολ έχει ο Ριέρα (το πρώτο στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό) και ένα ακόμα ο Λουίς Φερνάντεθ. Παίκτες όπως οι Σίτο, Κρέσπι, Μπόρχα Φερνάντεθ, Γκόμεθ, δεν έχουν βρει δίχτυα.

Η επιθετική επίδοση του Αστέρα είναι και η μεγάλη του αδυναμία. Αμυντικά τα 13 γκολ δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Οι Αρκάδες, ωστόσο, έχουν δεχθεί λιγότερα γκολ από τον Βόλο και τον Ατρόμητο, οι οποίοι έχουν έναν βαθμό περισσότερο. Διαθέτουν την έκτη καλύτερη άμυνα. Μόνο σε τρία ματς, πάντως, από τα έντεκα κράτησαν το μηδέν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή