Ματέο Γκαρσία: Χρωστάει μια καλή εμφάνιση… (photos+video)

Ματέο Γκαρσία: Ο Άρης περιμένει να δει τον Αργεντινό της πρώτης του θητείας…

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έφτασε. Ο Άρης υποδέχεται τον αιώνιο αντίπαλό του και σαφώς «παίζονται» πολλά σε αυτή την αναμέτρηση. Τόσο βαθμολογικά, όσο και σε επίπεδο γοήτρου. Οι «κίτρινοι» θέλουν κάθε… όπλο τους να δώσει τα πάντα για να φτάσουν στο αποτέλεσμα που πάντα σημαίνει πολλά για την ψυχολογία, για την πόλη, για την ατμόσφαιρα γύρω απ’ τα δύο μεγάλα Ελληνικά κλαμπ!

Ένα απ’ τα πιο… λαμπερά «όπλα» των «κίτρινων», είναι δίχως άλλο ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός αποτελεί την ακριβότερη κίνηση της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μετά το αποτυχημένο πέρασμά του απ’ τον Ερυθρό Αστέρα, θα κάλυπτε και με το παραπάνω το κενό του Γιάννη Φετφατζίδη.

Στη θεωρία όλα αυτά… Μέχρι τώρα η πράξη δεν το έχει αποδείξει. Ο Ματέο δεν έχει κατορθώσει να κάνει έστω ένα καλό ματς από τη στιγμή που αγωνίστηκε (η πρώτη συμμετοχή ως αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ). Το απόλυτο μηδέν για έναν παίκτη που δίχως άλλο έχει ποιότητα.

Κανένα γκολ, καμία ασίστ, κανένα αγωνιστικό σημείο αναφοράς για τον λατινοαμερικάνο. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Είτε αρχίσει βασικός, είτε έρθει απ’ τον πάγκο. Άλλωστε τα ντέρμπι είχε φανεί πως του πήγαιναν. Σε τρεις αναμετρήσεις κόντρα στο «δικέφαλο» είχε σκοράρει δύο φορές και η παρουσία του ήταν το λιγότερο σημαντική την πρώτη του χρονιά στον Άρη!

Οι «κίτρινοι» έχουν τη σιγουριά πως είναι θέμα χρόνου να αφήσει πίσω του την τραγική παρουσία που είχε στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί όπου από ένα σημείο και μετά δεν υπολογιζόταν καν και η επιλογή του να αγωνιστεί εκεί αποδείχθηκε πισωγύρισμα. Τόσο στον τομέα της αυτοπεποίθησης, όσο και στον ρυθμό. Όλος ο Άρης έχει… πέσει πάνω του, για να ξαναβρεί αυτά τα στοιχεία και μετά τα υπόλοιπα θα έρθουν εύκολα λόγω ποιότητας… Στην άκρη του μυαλού όλων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι πως ο… διακόπτης θα γυρίσει κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό - Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε για το τροχαίο - Το εξαψήφιο ποσό της αποζημίωσης