Άρης – ΠΑΟΚ 1-0: Πήρε το ντέρμπι του... VAR! - Γκολ και φάσεις (videos)

Super League: Σε ένα ντέρμπι που είχε νεύρα, σκληρές φάσεις και... μπόλικο VAR ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος «φωνάζει» για τη φάση του πέναλτι.

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0: Πήρε το ντέρμπι του... VAR!  - Γκολ και φάσεις (videos)
2'

Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ πήγε στο «Κλ. Βικελίδης» ως αήττητος πρωταθλητής της σεζόν 2018/19 και μετρώντας 16 ματς δίχως ήττα. Οι «κίτρινοι» του έβαλαν τέλος στο αήττητο του... Το ίδιο έπραξαν και φέτος!

Ο Άρης θριάμβευσε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κι ανάγκασε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην πρώτη του ήττα στη φετινή Super League. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος στο 40' μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερτόγλιο από τον Πασχαλάκη, σε μια φάση που άναψε «φωτιές».

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας βρήκες πρώτα την μπάλα, ωστόσο η φάση εξετάστηκε στο VAR και ο Μπας Ναϊχάους καταλόγισε το πέναλατι. Αντίθετα, πήρε πίσω το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Σούντγκρεν στον Τζόλη στο 72ο λεπτό. Αντίστοιχα, ο Ολλανδός ρέφερι ήταν αρκετά επιεικής με τον Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος έκανε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Γενικότερα, το ματς είχε δύναμη, ένταση, πάθος, αλλά η αλήθεια είναι ο Άρης ήταν καλύτερος κι είχε και δοκάρι στο 2ο λεπτό. Το ματς σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι.

Το δοκάρι του Γκάμα

Το 1-0 του Άρη

Η... αυτοθυσία του Ουαγκέ

Το πέναλτι του Τζόλη που πήρε... πίσω το VAR

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 693 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 85 θάνατοι σε 24 ώρες - 552 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή