Παναθηναϊκός: Η σχέση Μπόλονι, Δώνη, Μαουρίσιο, Γκαλίνοβιτς!

Την Κυριακή στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και οι πρώην τους νυν.

Πρώην με νυν θα συναντηθούν την Κυριακή στην Τούμπα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια προπονητές και παίκτες έχουν περάσει και από την μία και από την άλλη ομάδα.

Πέρυσι στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός είχε τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του, που είχε περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.Πότε; Πριν οκτώ χρόνια. Ποιον διαδέχθηκε; Τον Λάζλο Μπόλονι, που φέτος κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Απίστευτη σύμπτωση το τι ενώνει τον Δώνη με τον Μπόλονι και ότι μέσα σε ένα χρόνο οι δύο τους πάνε σαν προπονητές του Παναθηναϊκού να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ , την πρώην ομάδα τους.

Ο Μαουρίσιο είναι ο παίκτης, που ενώνει τις δύο ομάδες. Μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Συζήτησε για την ανανέωσή του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν τα βρήκε. Και στις καθυστερήσεις των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει μία υπέρβαση στο μπάτζετ και να τον κάνει δικό του. Ενας παίκτης, που θα ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει , για να… τιμωρήσει και τους πρώην, που δεν ήταν και τόσο ζεστοί, για την παραμονή του.

Εχει και ο ΠΑΟΚ, όμως, έναν πρώην του Παναθηναϊκού. Τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, που για χρόνια ήταν ο τερματοφύλακας των «πρασίνων». Τώρα είναι προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και την Κυριακή θα είναι στον πάγκο κόντρα στην ομάδα, που αγάπησε πολύ τα χρόνια, που έπαιξε κάτω από τα δοκάρια.