ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα με δύο γκολ στο ντέρμπι! - Δείτε τα τέρματα (videos)

Super League: Με δύο γρήγορα γκολ ξεκίνησε το ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να σκοράρουν από μια φορά.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ξεκίνημα με δύο γκολ στο ντέρμπι! - Δείτε τα τέρματα (videos)
1'

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το μεγάλο ματς της 13ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη, καθώς μέχρι το 16ο λεπτό έχουν ήδη μπει δύο τέρματα. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με τον Σφιντέρσκι στο 11ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη. Η φάση ελέγχθηκε για πιθανή παράβαση σε δύο περιπτώσεις, αλλά τελικά δεν υπήρξε κάτι μεμπτό κι έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά.

Πριν, όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προλάβει να χαρεί, το «τριφύλλι» ισοφάρισε με τον Αϊτόρ. Συγκεκριμένα, στο 16' ο Ισπανός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, μετά την πάσα του Μακέντα και δεν λάθεψε.

Ο Σφιντέρσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με τον Βασίλη Ξενόπουλο να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση. Ο 22άχρονος πήρε τη θέση του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος ένιωσε ένοντες ενοχλήσεις στην προθέρμανση.

Το 1-0 του ΠΑΟΚ

Η ισοφάριση του Παναθηναϊκού

Η μεγάλη ευκαιρία του Σφιντέρσκι

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Προσοχή! Έτσι μεταδίδεται με ομιλία ή αναπνοή σε εσωτερικούς χώρους - Οι καθαριστές αέρα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή