Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Αγόρασε... δάσος στη Σουηδία – Διαβάστε τον λόγο (photo)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός «σταρ» αγόρασε μια μεγάλη δασική περιοχή στην πατρίδα του.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Αγόρασε... δάσος στη Σουηδία – Διαβάστε τον λόγο (photo)
1'

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δαπάνησε 3.000.000 ευρώ για να αγοράσει ένα κτήμα 1.000 εκταρίων στη δυτική Σουηδία, κοντά στα σύνορα με τη Νορβηγία. Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της δασικής περιοχής που αγόρασε ο «Ίμπρα», απλά ότι το προπονητικό κέντρο της ομάδας του, της Μίλαν, είναι 16.000 εκταρίων.

Ο Ιμπραΐμοβιτς, λοιπόν, σχεδιάζει να δημιουργήσει εκεί τη νέα του «παιδική χαρά», καθώς ήδη έχει εξασφαλίσει άδεια για κυνήγι και ψάρεμα. Μάλιστα, σκοπεύει να απολαύσει το ιδιωτικό του πάρκο μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται στο Αρ, ο οποίος είναι ένας πολύ γνωστός προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Το αθλητικό θέρετρο, που βρίσκεται εκεί, φιλοξενεί τακτικά αλπικές πίστες σκι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ υπέβαλε πολλές φορές υποψηφιότητα (χωρίς επιτυχία) για τη διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η χιονισμένη πόλη είναι επίσης ένα από τα κύρια σημεία επίσκεψης και διαμονής για τη σουηδική βασιλική οικογένεια.

Αξίζει αναφέρουμε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς διαθέτει επίσης μια βίλα στο βουνό Κόπερχιλ, ένα σπίτι κοντά στη λίμνη Καλαπάνσιον (στην ίδια περιοχή), το νησί Ντάβενσο (κοντά στη Στοκχόλμη), ακόμη και μια εκκλησία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός στον γενικό πληθυσμό - Πότε αναμένονται τα υπόλοιπα εμβόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή