Άρης: Πονοκέφαλος για παίκτη επένδυση! (photos)

Άρης: Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πονοκεφαλιάζουν μόνο με τη συμπεριφορά του Ματέο Γκαρσία, αλλά και με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο.
INTIME.GR

Η καθυστέρηση στην άφιξη του Ματέο Γκαρσία, ασφαλώς κι έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη διοίκηση του Άρη και στον τεχνικό Άκη Μάντζιο.

Ο 24χρονος Αργεντινός δεν επέστρεψε στην ώρα του και θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο για παραδειγματισμό. Το μόνο που δεν θέλουν, άλλωστε, στον Άρη τώρα που η ομάδα είναι στα πάνω της, να αναστατωθεί με τέτοια φαινόμενα.

Η συμπεριφορά του Ματέο Γκαρσία, ενδεχομένως να μην ενοχλούσε τόσο τους «κιτρινόμαυρους» αν στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτός που περίμεναν. Και πάλι φυσικά θα ήταν δεδομένο το πρόστιμο, αλλά το πειθαρχικό παράπτωμα έρχεται να συνδυαστεί με την μετριότατη εικόνα του νεαρού μεσοεπιθετικού στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Άρης δαπάνησε πάνω από ένα εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν έχει δικαιολογήσει σε κανέναν αγώνα την επένδυση. Μερικά καλά διαστήματα στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα ήταν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει στην τρέχουσα περίοδο.

Ο Ματέο Γκαρσία ήρθε στον Άρη για πρώτη φορά το 2018 ως δανεικός και εκείνη τη σεζόν μέτρησε συνολικά 30 ματς στο πρωτάθλημα με δέκα γκολ και μία ασίστ. Στο κύπελλο, παράλληλα, είχε δύο παιχνίδια κι ένα γκολ. Από τα 11 τέρματα συνολικά, τα δύο ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και όπως γίνεται αντιληπτό, αμέσως μπήκε στις καρδιές των οπαδών.

Πήγε στη συνέχεια στον Ερυθρό Αστέρα, όπου έπαιξε με σε έξι ματς στους ομίλους του Champions League, αλλά μόλις σε 15 στο πρωτάθλημα. Και είχε συνολικά πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Την τρέχουσα περίοδο στον Άρη μετράει εννέα συμμετοχές και συνολικά 548 λεπτά. Στα επτά παιχνίδια ήταν βασικός και ολοκλήρωσε μόνο τα δύο. Στα υπόλοιπα αντικαταστάθηκε. Σ’ αυτούς τους εννέα αγώνες δεν έχει γκολ και ασίστ.

Η εικόνα του, αν μη τι άλλο, προκαλεί πονοκέφαλο στον Άρη και φυσικά στον Μάντζιο. Από τη μία θα πρέπει να μην «καεί» ένας παίκτης για τον οποίο οι Θεσσαλονικείς δαπάνησαν αρκετά χρήματα, ωστόσο, αν δεν βρει τον καλό του εαυτό, δεν μπορεί και να διαταράξει τις ισορροπίες στην ενδεκάδα.