Λιονέλ Μέσι: Αποφάσισε για Μπαρτσελόνα – Αγόρασε πανάκριβο διαμέρισμα στο Μαϊάμι!

Λιονέλ Μέσι: Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του «σταρ» της Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν.

Ο Λιονέλ Μέσι ήθελε να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από τους «μπλαουγκράνα», ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστική στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το MLS.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο «σταρ» των Καταλανών έχει ήδη αποφασίσει σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλατικού. Ο λόγος για την Ίντερ Μαϊάμι, την οποία δημιούργησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος σκοπεύει να φέρει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα τα επόμενα χρόνια.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Μάλιστα, ο Μέσι όπως αναφέρεται στο κείμενο έχει ήδη αγοράσει ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο συγκρότημα Porsche Design Tower του Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, φέρεται να δαπάνησε 8.000.000 ευρώ για να το αγοράσει.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν σκοπεύει να αποχωρήσει το καλοκαίρι αλλά το 2023, καθώς έχει αποφασίσει να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

«Ο Μέσι αφού ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα θα μετακομίσει στις ΗΠΑ όπου θέλει να σπουδάσουν οι γιοι του και να τελειώσει ο ίδιος την καριέρα του και μετά από κάποια χρόνια να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με ρουκέτες και όπλα στο αεροδρόμιο της Υεμένης