Αστέρας Τρίπολης: Οι θετικοί «οιωνοί» για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό (photos)

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα από τον προπονητή Μπόλονι, ενώ ο Ράσταβατς έχει θετική προϊστορία με τον Παναθηναϊκό.

Αστέρας Τρίπολης: Οι θετικοί «οιωνοί» για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό (photos)
2'

Ο Αστέρας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο και στο 2021 με εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στόχος των Αρκάδων φυσικά ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την είσοδο στην εξάδα. Στο πλευρό τους έχουν την παράδοση. Όχι συνολικά με τον Παναθηναϊκό φυσικά, αφού οι «πράσινοι» είναι το απόλυτο αφεντικό στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ειδικά όταν είναι γηπεδούχοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης, όμως, έχει σε επίπεδο προπονητών την παράδοση υπέρ του. Στον πάγκο τους τώρα είναι ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για έβδομη φορά στην καριέρα του. Στις προηγούμενες έξι ηττήθηκε μόνο μία φορά. Ήταν στη πρεμιέρα της σεζόν 2018-19 όταν έχασε 1-0 εντός έδρας κι ενώ βρισκόταν στην Ξάνθη (το γκολ ο Μπουζούκης).

Μετράει επίσης δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ο Ράσταβατς σε δύο αγώνες δεν έχει ήττα από τον Παναθηναϊκό. Εκτός από τη νίκη με 1-0 στον πρώτο γύρο με γκολ του Ριέρα, έχει και μία ισοπαλία πέρσι. Και τα δύο παιχνίδια, ωστόσο, ήταν εντός έδρας. Από τα έξι ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, τα δύο ήταν εκτός έδρας και ο Ράσταβατς έχει μία νίκη και μία ισοπαλία!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ράσταβατς με τον Παναθηναϊκό:

13/9/20

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ

1-0

22/2/20

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ

1-1

13/1/19

ΠΑΟ-Ξάνθη

2-2

26/8/18

Ξάνθη-ΠΑΟ

1-1

7/5/18

ΠΑΟ-Ξάνθη

1-2

17/12/17

Ξάνθη-ΠΑΟ

1-1

Με Μπόλονι

Ο Αστέρας Τρίπολης, παράλληλα, θα βρει απέναντί του τον Λάζλο Μπόλονι για τρίτη φορά. Και τις δύο προηγούμενες οι Αρκάδες ήταν νικητές. Φυσικά ο Μπόλονι ήταν στον ΠΑΟΚ. Την πρώτη φορά ο Αστέρας αντιμετώπισε τον Μπόλονι στις 6/11/11 και νίκσηε εντός έδρας 1-0 με γκολ του Περόνε.

Στον δεύτερο γύρο, ο Αστέρας προηγήθηκε 0-3 στην Τούμπα με δύο γκολ του Περόνε κι ένα του Ναβάρο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3, στο τέλος ο Λίνο έχασε πέναλτι (σούταρε άουτ) και ο Αστέρας πήρε σπουδαία νίκη!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή