ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Μάχη» πρωτοπόρων απόψε στο γήπεδο της Τούμπας, στον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κλείνουν τις εκκρεμότητές τους για τον πρώτο γύρο με το μεταξύ τους παιχνίδι, που δεν είχε γίνει τον Οκτώβριο, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο προπέρσινος νταμπλούχος υποδέχεται τον περσινό, έχοντας μείνει 10 βαθμούς πίσω, κάτι που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι κομβικό για την τύχη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο 2021, επικρατώντας του Βόλου με 3-1 και αφού δεν είχε κερδίσει τα δύο προηγούμενα και τρία από τα τέσσερα προηγούμενα. Είναι 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ ήταν πέντε την πρωτοχρονιά.

Από τότε που ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα πέντε πρώτα παιχνίδια του και στη συνέχεια έκανε δύο νίκες στα πέντε που ακολούθησαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δίνει το τρίτο στη σειρά εκτός έδρας παιχνίδι του, μετά την Τρίπολη και το Αγρίνιο.

Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ.

Έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, και απέχει από οκτώ ως 11 βαθμούς από τις τρεις ομάδες που ακολουθούν.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Ιταλός, Μίκαελ Φάμπρι, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, διευθύνοντας πέντε παιχνίδια για τα Κύπελλα της Ευρώπης.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί, Μάουρο Βινέντσι και Τσιτσέρο Αλεσαντρόλο, με τέταρτο τον Παπαπέτρου και στο VAR τους Γκαλβαρέσε Τζιανπάολο και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι δε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητη η τραγωδία στο τροχαίο στην Κρήτη: Ο σύζυγος της 37χρονης αστυνομικού άκουσε τη σύγκρουση