Ατρόμητος: Δικαιώνει το όνομά του με τους μεγάλους (pics)

Ατρόμητος: Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει εντυπωσιάσει, αλλά κόντρα στους μεγάλους στέκεται όρθια.

Ατρόμητος: Δικαιώνει το όνομά του με τους μεγάλους (pics)
3'

Ατρόμητος με τους μεγάλους, άτολμος με τους μικρομεσαίους.

Η ομάδα του Περιστερίου την τρέχουσα περίοδο δεν εντυπωσιάζει. Αποτυπώνεται αυτό και στην βαθμολογία. Βρίσκεται στην ένατη θέση με 18 βαθμούς, έναν πίσω από ΟΦΗ και Βόλο και τρεις από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι στην εξάδα.

Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ηττήθηκε 2-0 στην Αρκαδία. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος που οι Περιστεριώτες δεν είναι στην εξάδα σε σχέση με τον Αστέρα. Ο δεύτερος είναι ότι έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Την Πέμπτη φιλοξενούν την Λαμία κι αν νικήσουν ισοβαθμούν με τον σύλλογο της Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι δεν είναι ελκυστικός. Διαθέτει, άλλωστε, την τέταρτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 14 γκολ. Λιγότερα έχουν μόνο οι τρεις τελευταίοι της βαθμολογίας, Παναιτωλικός, ΑΕΛ και Λαμία. Και στην άμυνα δεν τα πηγαίνει καλύτερα. Έχει δεχθεί 20 γκολ. Έχει το ίδιο παθητικό με τον ενδέκατο ΠΑΣ Γιάννινα και τον δωδέκατο Παναιτωλικό. Περισσότερα τέρματα έχουν δεχθεί ΑΕΛ, Λαμία, Απόλλων, Βόλος, ΟΦΗ.

Οι Περιστεριώτες, όμως, είναι… Ατρόμητοι με τους μεγάλους. Σε πέντε αγώνες μέχρι στιγμής με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ έχουν μία ήττα, μία ισοπαλία και τρεις νίκες! Αν προσθέσουμε και τον Άρη έχουν δύο ισοπαλίες. Αν και το 2-0 του Περιστερίου, που έγινε 2-2 με τους Θεσσαλονικείς να παίζουν μία ώρα με παίκτη λιγότερο, δεν κολακεύει τον Ατρόμητο.

Σε κάθε περίπτωση, από τους 18 βαθμούς που έχει ο Ατρόμητος, τους 11 τους έχει κατακτήσει στα έξι ματς με τις ομάδες που θα είναι δεδομένα στα πλέι οφ. Τέσσερις με τον ΠΑΟΚ, αφού τον νίκησαν με εντυπωσιακή ανατροπή 3-2 στο Περιστέρι κι έφεραν 1-1 στην Τούμπα, τρεις με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο λύγισαν στο ΟΑΚΑ 0-1 με γκολ του Χριστοδουλόπουλου κι ακόμα τρεις με την ΑΕΚ. Στο Περιστέρι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Γούτα.

Αναφερθήκαμε στο «Χ» με τον Άρη και έχασαν μόνο από τον Ολυμπιακό. Στο 30’ έμειναν στο Φάληρο με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάτιτς. Μέχρι το 52’ άντεχαν, αλλά τότε δέχθηκαν το 1-0 και κατέρρευσαν. Στο 65’ έγινε το 2-0, στο τελευταίο δεκάλεπτο δέχθηκαν δύο ακόμα γκολ και τελικά ηττήθηκαν 4-0.

Έντεκα βαθμοί σε έξι ματς με τους μεγάλους κι επτά με τους υπόλοιπους σε εννέα αγώνες! Τρεις βαθμούς με τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, ισοπαλίες με Απόλλωνα, ΑΕΛ και δύο φορές με ΟΦΗ και ήττες από Βόλο (δύο φορές), ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης. Απολογισμός 1 νίκη, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες! Έξι γκολ υπέρ κι έντεκα κατά σ’ αυτά τα εννέα παιχνίδια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές στα ΑΕΙ: Ελάχιστη βάση εισαγωγής, όριο φοίτησης και αστυνομία στα Πανεπιστήμια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή