Σοκ! Ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε μετά από ηλεκτροπληξία - Η απίστευτη περιπέτεια του

Μεξικό: Ένα τρομακτικό ατύχημα σημάδεψε μια για πάντα τη ζωή του 23χρονου, Ροντρίγκο Αλέν Κουέβας, ο οποίος έχασε το αριστερό του πόδι μετά από ηλεκτροπληξία.
eminetra.co.uk

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός της Σιελμποσάρκο, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία στο Μεξικό. Ένα ατύχημα που υπέστη στο σπίτι του στις 21 Ιανουαρίου, όμως, άλλαξε μια για πάντα τη ζωή του και πλέον δεν θα μπορεί να κάνει αυτό που τόσο αγαπά.

Ο Κουέβας, πάντως, συνεχίζει να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, καθώς όπως υπογράμμισε σε ανάρτηση του στο Facebook: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είμαι ζωντανός κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Έπαθα ηλεκτροπληξία. Το ρεύμα εισήλθε από το κεφάλι και κατέληξε στο αριστερό πόδι» εξήγησε ο νεαρός, ο οποίος έπρεπε να ακρωτηριαστεί, καθώς το αριστερό του πόδι υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Η σχετική είδηση από τη Sunthesun.co.uk

Η περιπέτεια του 23χρονου, ωστόσο, συνεχίστηκε και μετά το τρομακτικό ατύχημα καθώς με την πανδημία να είναι σε πλήρη έξαρση, τα νοσοκομεία στην Πόλη του Μεξικού ήταν γεμάτα και δεν μπόρεσαν να αναλάβουν την ευθύνη.

«Χάρη σε μια επαφή, με μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Κουλιακάν», ανέφερε ο Κουέβας, ο οποίος, όμως, υποβλήθηκε σε επέμβαση τρεις ημέρες μετά το ατύχημα!

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ο χειρουργός και οι γιατροί ήταν ειλικρινείς και άμεσοι μαζί μου και τους γονείς μου» και συμπλήρωσε: «Στην αρχή οι γονείς μου δεν το ήθελαν. Ήθελαν μια δεύτερη γνώμη, γιατί ξέρουν τι σημαίνει ποδόσφαιρο για μένα... Σκέφτηκα χιλιάδες πράγματα εκείνη τη στιγμή. Σκέφτηκα το τέλος της καριέρας μου, το οποίο ήταν σύντομο, τις θυσίες που έπρεπε να κάνω για να φτάσω σε επαγγελματικό επίπεδο».

Η ομάδα του σε δήλωση της ανέφερε: «Ο σύλλογος Σιέλβος ήταν κοντά στον Αλέν σε κάθε στιγμή αυτής της δύσκολης δοκιμασίας. Η προτεραιότητα ήταν πάντα να διατηρήσει τη ζωή του, να τον συντροφεύσει, να τον βοηθήσει σε κάθε μια από τις δύσκολες και θαρραλέες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν... Αυτό κρατά τον Αλέν μακριά από το γήπεδο, αλλά όχι από την ομάδα. Θα τον συνοδεύσουμε σαν να ήταν μέλος της οικογένειας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιανεμπόριο: Αυτή είναι η εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για τα καταστήματα