Λιονέλ Μέσι: Νέες αποκαλύψεις! Η Μπαρτσελόνα του δίνει 39.000.000 ευρώ ακόμα κι αν φύγει

Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός «σταρ» σκοπεύει να προχωρήσει σε μηνύσεις, ωστόσο η «El Mundo» συνεχίζει τις αποκαλύψει για τα λεφτά που παίρνει από την Μπαρτσελόνα.

Μετά το δημοσίευμα για τα 555.000.000 ευρώ που εισπράττει ο Μέσι για την τελευταία τετραετία, η μαδριλένικη εφημερίδα «ξαναχτυπά».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα, η Μπαρτσελόνα θα του καταβάλει άλλα 39.000.000 ευρώ στις 15 Ιουλίου ακόμα κι αν αυτός επιλέξει να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι!

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε σχετικό μπόνους... αφοσίωσης που υπάρχει στη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο «Λέο» θα συμπληρώσει 17 χρόνια στον σύλλογο κι αυτός θα πρέπει να του καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό.

Οι αποκαλύψεις της «El Mundo» έχουν φέρει όπως είναι φυσικό τεράστια αναστάτωση στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας, κάτι που θα κάνει κι ο Μέσι. Ο Αργεντινός, βέβαια, κατηγορεί τη διοίκηση της Μπάρτσα για τη διαρροή των συγκεκριμένων πληροφοριών.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Κυριακής (31/1) ο Μέσι έφτασε τα 650 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πιο κοντά από ποτέ το ολικό lockdown στην Αττική - Οι φόβοι και οι εισηγήσεις των ειδικών