Παναθηναϊκός: Ο Σάντσες δύσκολα θα μείνει μετά το καλοκαίρι

Ο Φακούντο Σάντσες ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό με στόχο να αντικαταστήσει τον Ματίας Γιόχανσον, που αποχώρησε ως ελεύθερος, αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Δεν φαίνεται να έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό ο Φακούντο Σάντσες. Το προηγούμενο καλοκαίρι ήρθε και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, που λήγει το 2022. Με τα σημερινά δεδομένα, όμως, δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι φανερό, ότι τα στοιχεία που έχει δεν ικανοποιούν τον Λάζλο Μπόλονι, που θέλει ταχύτητα και δύναμη. Ούτε το ένα το έχει ο Αργεντίνος μπακ, ούτε το άλλο. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, που ο Μπόλονι έχει επιλέξει να καθιερώσει ως δεξιό μπακ έναν παίκτη που… δεν είναι δεξιό μπακ. Ο Μολό σαν εξτρέμ έχει παίξει σε όλη του την καριέρα, αλλά στον Παναθηναϊκό επί Μπόλονι παίζει δεξιός μπακ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παίρνει και δύναμη και ταχύτητα από τον Μολό στη θέση αυτή και ο Σάντσες είναι μόνιμα στον πάγκο και το πολύ να παίξει στο κύπελλο.

Με δεδομένο ότι τον σχεδιασμό για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου θα τον κάνουν ο Ντρεοσί και ο Μπόλονι, ο Σάντσες είναι απίθανο να είναι στα πλάνα τους, με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω, να δούμε άλλον παίκτη στη συνέχεια και στα play off, για να έχει πιθανότητες παραμονής ο 30χρονος μπακ.

Αλλιώς θα ενημερωθεί να ψάξει να βρει ομάδα και να αποχωρήσει από τον σύλλογο, φέρνοντας ένα ποσό. Και στην θέση του θα αποκτηθεί ένας παίκτης, επιλογής Ντρεοσί, με στόχο να είναι βασικός τη νέα περίοδο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.