Champions League: «Καθάρισε» η Σίτι, «λύτρωση» για Ρεάλ – Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos+photos)

Champions League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ από τους αγώνες της Τετάρτης (24/2) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Champions League: «Καθάρισε» η Σίτι, «λύτρωση» για Ρεάλ – Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos+photos)
2'

Με το... ενάμισι βήμα στα προημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκεται η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε 2-0 της Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη.

Οι «πολίτες» εμφανίστηκαν κινητικοί και πήραν αυτό που ήθελαν, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν ιδιαίτερα. Παράλληλα, πανηγύρισαν τη 19η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις, επεκτείνοντας το αήττητο σερί τους στα 26 ματς! Η τελευταία ήττα (2-0) ήταν στις 21 Νοεμβρίου από την Τότεναμ.

Για την ιστορία η κορυφαία επίδοση είναι τα 27 σερί «τρίποντα» που είχε η Νιου Σέιντς της Ουαλίας από τη σεζόν 2016/17. Επίσης, άλλες τρεις ομάδες βρίσκονται πάνω από τη Σίτι, ο λόγος για τον Άγιαξ (26 τη σεζόν 1971/72), την Μπάγερν Μονάχου (23 τη σεζόν 2019/20) κι η Ρεάλ Μαδρίτης (22 τη σεζόν 2014/15).

Στο άλλο ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 17ο λεπτό(!) κόντρα στην Αταλάντα, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να λυγίσει τους γηπεδούχους. Οι Μαδριλένοι, πάντως, νίκησαν 1-0 στο Μπέργκαμο κι έκαναν με τη σειρά τους σημαντικό βήμα πρόκρισης. Σκόρερ με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή ήταν ο Μεντί, ο οποίος ήταν κι αυτός που κέρδισε την αποβολή (με απευθείας κόκκινη) του Φρόιλερ.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πώς θα πάμε στα χωριά μας το Πάσχα - Όλα τα δεδομένα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή