ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι μεγιστάνες του ποδοσφαίρου! - Τα πιο πλούσια αφεντικά, πέμπτος ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς (photo)

Οι μεγιστάνες του ποδοσφαίρου! - Τα πιο πλούσια αφεντικά, πέμπτος ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς (photo)

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, σκορπώντας ορισμένα από τα εκατομμύρια τους στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη.

Αρκετοί εξ αυτών είναι αρκετά γνωστοί, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί. Ή τουλάχιστον δεν είναι τόσο γνωστό, το πόσο... πλούσιοι είναι.

Αρκεί απλά να αναφέρουμε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας δεν βρίσκεται καν στην πρώτη τριάδα, αλλά στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, την οποία παρουσίασε η «Sun».

Στην κορυφή βρίσκεται ο Σέικ Μανσούρ, ο οποίος είναι φυσικά το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τον ακολουθεί ο Ντίτριχ Μάτεσιτς της Λειψίας, η οποία αποτελεί κι ανερχόμενη δύναμη τα τελευταία χρόνια.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους, ενώ ακριβώς πάνω από τον Αμπράμοβιτς βρίσκεται άλλη μια έκπληξη. Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαρ Χοπ.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τους πλουσιότερους ιδιοκτήτες ομάδων στον πλανήτη. Τα ποσά που βλέπετε είναι δισεκατομμύρια.

football.jpg
Οι πλουσιότεροι ιδιοκτήτες ομάδων στο παγκόσμιο ποδόσφαιροthesun.co.uk

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν