Champions League: Με ανωτερότητα στους «8» Ρεάλ και Σίτι – Όλα τα γκολ της βραδιάς (vids+photos)

Champions League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ από τις αναμετρήσεις της Τρίτης (16/3) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Champions League: Με ανωτερότητα στους «8» Ρεάλ και Σίτι – Όλα τα γκολ της βραδιάς (vids+photos)
1'

Η Ρεάλ Μαδρίτης κι η Μάντσεστερ Σίτι «σφράγισαν» τα εισιτήρια τους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης εκεί που βρίσκονται ήδη κι οι Ντόρτμουντ, Πόρτο, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Μαδρίτη, η «βασίλισσα», με εξαίρεση τα πρώτα 30 λεπτά, επιβεβαίωσε την ποιότητα της και δείχνοντας μια πολύ σοβαρή εικόνα νίκησε (3-1) για δεύτερη φορά τη μαχητική Αταλάντα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ρεάλ δεν άφησε την ιταλική ομάδα να πιστέψει στην ανατροπή, ούτε μετά το γκολ... ελπίδας του Μουριέλ, καθώς απάντησε άμεσα με τον Ασένσιο.

Κι αν οι Μαδριλένοι δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν, οι «πολίτες» τελείωσαν τη δουλειά ακόμα πιο εύκολα. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ό,τι ήθελε την προβληματική το τελευταίο διάστημα Γκλάντμπαχ κι επικράτησε 2-0 και στο δεύτερο ματς, το οποίο έγινε κι αυτό στη Βουδαπέστη. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα σκόραραν δύο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο και μετά έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα 3-1 (1-0)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ 2-0 (2-0)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Συνεχίζει να χορηγείται κανονικά στην Ελλάδα - Γιατί λήφθηκε αυτή η απόφαση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή