Super League: Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία των Play Out (videos+photos)

Super League: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των Play Out 

Μολονότι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής δεν είχαν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η δράση ήταν πλούσια στο σημερινό πρόγραμμα.

Ήταν γνωστό από την περασμένη αγωνιστική ότι η ΑΕΛ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 2, ενώ ο Παναιτωλικός θα δώσει μπαράζ παραμονής.

Η ομάδα της Λάρισας αποχαιρέτησε την κατηγορία με νίκη (2-0) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς, πάντως, που επισκιάστηκε από τη φάση του Κάστρο με τον Μπέρτο. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες, μολονότι είδαν τον ΟΦΗ να προηγείται δύο φορές, είχαν απαντήσεις και μετά το τελικό 2-2 έφυγαν με βαθμό από την Κρήτη.

Με μία ακόμη νίκη (1-0 τον Απόλλωνα) ολοκλήρωσε την τρομερή αντεπίθεση της το 2021 η Λαμία, η οποία τερμάτισε στη 10η θέση κι ενώ τον Δεκέμβριο ήταν τελευταία.

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Βόλο, χάρη σε πέναλτι του Χαβιέ Ούμπιδες, ο οποίος έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. Ο 39χρονος κρεμάει τα παπούτσια του κι η ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινησιακή στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχει μια εκκρεμότητα, είναι το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/5)

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μιχάλης Ζιώγας (ΑΕΛ)

Αργύρης Γιαννίκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία 0-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Θοδωρής Αντωνόπουλος (Απόλλων Σμύρνης - συνεργάτης Μάκη Χάβου)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

Ατρόμητος - Βόλος 1-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Σάββας Παντελίδης (Ατρόμητος)

Κώστας Μπράτσος (Βόλος)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-2

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Τραϊανός Δέλλας

Η βαθμολογία

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός για να εκτίσει την ποινή του - Βίντεο με την μεταγωγή του