Super League: Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη – «Μας δίδαξε πολιτισμό και πατριωτισμό!»

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και στο ΟΑΚΑ ακούστηκαν τραγούδια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Super League: Η ΑΕΚ αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη – «Μας δίδαξε πολιτισμό και πατριωτισμό!»
1'

Η ΑΕΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Ιωνικό στην πρεμιέρα της στη φετινή Super League.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ξέχασαν τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη και από τα μεγάφωνα του Σταδίου έπαιζαν από νωρίς τα τραγούδια του. Επίσης, ακούστηκε το παρακάτω μήνυμα...

«Η οικογένεια της ΑΕΚ τιμά απόψε τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και τον αποχαιρετά με σεβασμό! Χάρη στο τεράστιο έργο και στη δράση του θα βρίσκεται για πάντα ανάμεσά μας! Μας δίδαξε πολιτισμό και πατριωτισμό! Η ΠΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί, εκτός όλων των άλλων, και γιατί είχε αποδεχθεί τον τίτλο του επίτιμου πρόεδρου της Επιτροπής για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στο νέο μας γήπεδο, αφού και ο ίδιος είχε βιώσει την πληγή του ξεριζωμού! Καλό ταξίδι, ανυπέρβλητε, Μίκη! Μίκη της Ελλάδας και όλου του κόσμου!».

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου κι η ΑΕΚ ακουμπά στην ιστορία και τιμά τη μνήμη των προγόνων και ιδρυτών της!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2021: Τα 24 μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Φοροελαφρύνσεις και μεταρρυθμίσεις

Ταγίπ Ερντογάν: Χειροτερεύει η υγεία του! Αλλεπάλληλα περιστατικά – Ποιος θα τον διαδεχθεί;

Πέθανε η Κατερίνα Σαραντοπούλου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή