Ολυμπιακός: Γιατί κινδυνεύει με φυλάκιση ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ αν έρθει στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Δημοσίευμα... βόμβα του τουρκικού Τύπου κάνει λόγο για πιθανή σύλληψη του Βίτορ Περέιρα στην Αθήνα!
Μπλεξίματα για τον Βίτορ Περέιρα
AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική του Europa League, ωστόσο οι Τούρκοι φέρνουν στη δημοσιότητα ένα θέμα που προκαλεί αίσθηση καθώς τονίζουν πως ο τεχνικός των «καναρινιών», Βίτορ Περέιρα ίσως συλληφθεί στο αεροδρόμιο!

«Θα μπορέσει ο Βίτορ Περέιρα να πάει στην Αθήνα; Αν φύγει θα τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο ή όχι; Διότι ο Περέιρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών το 2019 για τα αδικήματα της "απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού"», αναφέρει το δημοσίευμα της FotoSport.

Τι είχε συμβεί το 2015

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Πορτογάλος, ως προπονητής του Ολυμπιακού τότε, πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο είχε κάνει μια χειρονομία προς τους οπαδούς των «πρασίνων» στο πέταλο της Θύρας 13. Στη συνέχεια ακολούθησε ρίψη αντικειμένων και εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και το ντέρμπι των αιωνίων δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Περέιρα καταδικάστηκε ερήμην του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για υποκίνηση βίας με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για την ενέργειά του αυτή.

Να σημειωθεί πως οι Τούρκοι αρέσκονται στο να δημιουργούν συνθήκες προβοκάτσιας στο αεροδρόμιο, καθώς πριν λίγους μήνες η αποστολή της Γαλατασαράι είχε δώσει... σόου αρνούμενη να συμμορφωθεί με τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού, αρνούμενη να κάνει τεστ για την είσοδό της στην Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Μαρτυρία: Έχει εμβολιαστεί εδώ και 3,5 μήνες, όμως νοσεί και της χορηγείται οξυγόνο

Νίκος Στραβελάκης: Η αλήθεια για τον κορονοϊό και τα τρία ψευδώς αρνητικά τεστ

Θλίψη στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Πέθανε ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Ουζούνης